İtalya Güney Fransa+5 Ülke Tur Programı

OTOBÜSLE İLE ADIM ADIM, DOYA DOYA ...

Baştanbaşa İtalya & Güney Fransa

+ 5 Ülke (İsviçre-Slovenya-Sırbistan-Bulgaristan-Yunanistan)

11 GÜN – 10 GECE

En Geniş Kapsamlı ve En Güzel Tur Programı

İzmir – Kavala – Selanik – İgoumenitsa – Bari (Brindisi) – Roma – Napoli & Pompei – Toscana -Siena – Floransa

Pisa – Monaco – Monte Carlo – Nice Cote’Dazur – Cannes – Como – Lugano

Verona – Venedik – Ljubljana – Belgrad – Sofya – İzmir

Fark Yaratan Ayrıcalıklarımız

Dikkat!!! 8 Gece Otel Konaklaması + 1 Gece Feribot Yolculuğu (Feribot Kabin Konaklama Ayrıcalığı)

Dikkat!!! Tüm Şehir Turları ve 415 Euro Değerindeki Tüm EXTRA TURLAR DAHİL ...

Dikkat!!! 3 Adet Akşam Yemeği Dahil…

Tur Hareket Tarihleri

04, 11, 18, 25 Nisan – 02, 09, 16, 23, 30 Mayıs – 06, 13, 20, 27 Haziran

04, 11, 18, 25 Temmuz – 01, 08, 15, 22, 29 Ağustos

05, 12, 19, 26 Eylül – 03, 10, 17, 24, 31  Ekim – 07, 14, 21, 28  Kasım – 05 Aralık

Kalkış Yerleri: Akşam Saat 17.00 ’da ÜÇKUYULAR (Shell İstasyon Karşısı), Saat: 17.30 ’de ÜÇYOL (Otobüs Ofisleri Önü), 18.00 ’da EGE Üniversitesi Hastane önü 18.15 ’de KARŞIYAKA ANIT (Karşıyaka Anıt Karşısı), 18.30 ’da BOSTANLI İSKELE karşısı tramvay durağı önünden
PROGRAM
-
Perşembe 1. Gün İzmir’den Çıkış ve Yolculuk [-TÜRKİYE-]

Akşam Saat 18.00 ’de ÜÇYOL (Otobüs Ofisleri Önü), 18.30 ’da EGE Üniversitesi Hastane önü 19.00 ’de BOSTANLI İSKELE karşısı tramvay durağı önünden siz değerli yolcularımızı alarak Edremit, Akçay üzerinden Lapseki’ye ulaşıyor. Feribotla kısa bir deniz yolcuğu yaparak karşıya geçiyor ve molalar vererek yolculuğumuzu sürdürüyoruz. (Yolculuğumuz Menemen, Aliağa, Şakran, Dikili, Ayvalık, Akçay ana yolu üzerinden sürmektedir. Bu güzergâh üzeri katılmak isteyen misafirlerimiz acentemizden bilgi alabilirler…)

Cuma 2.Gün İpsala – Kavala – Selanik – Igoumenitsa – Bari (Brindisi)

Sabaha karşı İpsala sınır kapısındaki gümrük ve pasaport işlemlerimizden sonra Yunanistan'a giriş yapıyoruz. Çok erken saatlerde KAVALA yakınlarında alacağımız sabah kahvaltımızın (ekstra) ardından KAVALA ’ya ulaşarak kurabiyelerinin tadına bakma imkânı buluyoruz. Ardından otobüs ile yolculuğumuzu sürdürüyor ve Selanik’e ulaşıyoruz. Selanik Şehir Turu. Şehir turumuz esnasında Kordon, Beyaz Kule, Döner Kule, Fuar Meydanı, Osmanlı ve Bizans eserleri, Yunanistan'ın en büyük Katedrali olan Aya Dimitros Katedrali, Büyük İskender Heykeli görülecek yerler arasında. Turumuzun en sonunda Ulu Önder Atatürk'ün evini ziyaret ediyoruz. Kısa bir dinlenme molası sonrası Selanik'in Cafeleri ile meşhur Kordon Boyunda yürüyüş yapıp cafelerde Yunanistan'ın meşhur kahvesi Frape'nin tadına bakıyoruz. Şehir turunun ardından serbest zaman. Rehberimizin belirttiği saatte buluşma ve Igoumenitsa Limanına hareket Yapılacak gümrük işlemlerini takiben Grubumuz için ayırtılmış yerlere geçiş ve hareket. Gecemiz feribot yolculuğu ile geçecektir.

Cumartesi 3.Gün Bari (Brindisi) – Roma (Pompei & Işıklar Altında Roma)

Sabah yerel saat ile 09.30’da İtalya’nın Liman kenti Bari ya da Brindisi’ye varışı takiben otobüsümüz ile Roma’ya hareket. Yol güzergahımızda tur fiyatlarımıza dahil kişi başı 75 Euro değerindeki Pompei Turu. Bu turumuzda Vezüv Yanardağ’ının eteklerinde kurulmuş olan ve dünyanın günümüze dek eski halini en iyi yansıtacak biçimde korunmuş olan sayılı antik kentlerinden Pompei’de yanar dağ patlaması sonucu kalıntı haline gelmiş dükkânlar, köylülerin yaşamış oldukları evler, anfi tiyatro, şehir meydanı görülecektir. Ardından İtalya’nın başkenti Roma’ya hareket ve varış. Otelimize yerleşme, serbest zaman. Bir süre dinlendikten sonra tur fiyatlarımıza dahil kişi başı 20 Euro değerindeki Işıklar Altında Roma (By Night) Akşam Turu gerçekleştiriyoruz. Gezimizde, Roma’nın en yüksek tepesi olan Aşıklar Tepesi’nden Romanın ışıklar altındaki halini resmetme imkanı bulacağız, ardından Navona Meydanı, Panteon, Colosseum, Via Del Corso, Piazza Del Popolo akşam ışıkları altında göreceğimiz yerlerdir. Geceleme otelimizde.

Pazar 4.Gün Roma

Sabah kahvaltısının ardından Roma Şehir Tanıtım Turunu gerçekleştiriyoruz. Görülecek yerler arasında; Hıristiyanlığın merkezi olarak kabul edilen Vatikan ve San Pietro Katedrali, en yüksek kubbesi 136 metreye kadar ulaşan ve bir Mimarlık harikası olan bu kilisede dünyaca ünlü heykeltıraş Michelangelo´nun yaptığı İsa´nın çarmığa gerilmesinden sonra, bedeninin Meryem Ana´nın kucağında can verdiği anı resmeden heykeli görüyoruz. Pieta Collosseo, Roma Forumu, Traiano Forumu, Circo Massimo yarış alanı, Mussolini´nin halka seslendiği Venedik meydanı, Vittoriano Zafer Anıtı, Aşk çeşmesi {Fontana di Trevi} ve İspanyol Merdivenleri {Piazza di Spagna} bulunmaktadır. Şehirde serbest zaman. Geceleme otelimizde

Pazartesi 5.Gün Roma – Toscana – Siena – Floransa

Sabah kahvaltısının ardından odaların boşaltılması ve grubumuzu bekleyen özel otobüsümüz ile Floransa’ya hareket ediyoriyoruz. Yol güzergahımızda tur fiyatlarımıza dahil kişi başı 40 Euro değerindeki Toscana bölgesinin önemli tarihi şehri Siena turu. Etrüxlerden kalma tarihi ortaçağ sokaklarını gezerken günümüzden geçmişe bir zaman yolculuğu yapacağız. Siena meydanını ve Gotik Roman mimarisinden örnekler göreceğiz (40 EUR). Şehre varışın ardından, FLORANSA şehir turunu gerçekleştiriyoruz. Bu turumuzda, Arno Nehri, Ponte Vecchio Köprüsü, Uffizi Sanat Galerisi, San Giovanni Battista Vaftizhanesi, Santa Maria del Fiore Katedrali ve Signoria Sarayı görülecek yerler arasındadır. Gezi sonrası şehir merkezinde serbest zaman misafirlerimiz zamanlarını şehri daha yakından tanıyarak ve alışveriş yaparak değerlendirebilirler. Otelimize geçiş, oda dağılımı ve Geceleme otelimizde.

Salı 6.Gün Floransa – Pisa – Monaco & Monte Carlo – Nice

Sabah kahvaltısı sonrası misafirlerimizi bekleyen özel otobüsümüz ile Fransa’nın Akdeniz kıyısındaki Dünyaca ünlü turistik bölgesi Güney Fransa’ya (Cote d’azure) uzanmak için Nice’ye hareket ediyoruz. Yol güzergahında tur fiyatlarımıza dahil kişi başı 35 Euro değerindeki Pisa Turu. Bu turumuzda12. Yüzyıl'da, Batı Akdeniz’deki ticaret üstünlüğünü elinde bulunduran Pisa, dünyaca bilinen en önemli tarihi eserlerinden biri olarak kabul edilen eğik kulesiyle ünlü. Panoramik turumuz sırasında Pisa Kulesi, katedral, vaftizhane ile Miracoli Meydanı gezilecek ve dileyen misafirlerimiz bu tarihi şehirde gönüllerince fotoğraf çektirebilecekler. Gezi sonrası Nice’e hareket. Varışı takiben yapılacak şehir gezisinde; 1.Dünya savaşı sonrası Çarlık Rusya’sından gelen hanedan üyelerinin yaptırmış oldukları Rus Kilisesi, Matisse müzesi, Franciscan Manastırı, Roma İmparatorluğundan kalma kalıntıları panoramik olarak görüyor ve Cimiez Tepesinden Muhteşem Nice şehrini kuş bakışı olarak seyretme ve fotoğraflama imkanı buluyoruz. Ardından otele transfer. Akşam tüm misafirlerimiz ile tur fiyatlarımıza dahil kişi başı 65 Euro değerindeki Monaco Monte Carlo Gezisi Bu turumuzda Özel otobüsümüz ile otelimizden hareketle Avrupa’nın göbeğinde krallıkla yönetilen minicik ülke Monaco’ya varıyoruz. Burada panoramik bir şehir turu yapıp ardından kumarhaneleriyle ünlü rüya kent Monte Carlo’da unutulmaz saatler geçiriyoruz. Geceleme otelimizde.

Çarşamba 7.Gün Nice – Cannes – Nice

Sabah kahvaltısının ardından tüm misafirlerimiz ile tur fiyatlarımıza dahil kişi başı 65 Euro değerindeki olan Cannes Turu. Bu turumuzda İlk olarak, her yıl bahar aylarında Film Festivali dolayısıyla tüm gözlerin üstünde olduğu Cannes’e hareket ve varış. Gezimizde Cannes şehir merkezindeki La Croisette, Cannes Film festivalinin gerçekleştiği kırmızı halı üzerinde dünya yıldızlarının yürüdüğü Festival Sarayı (Le Palais des Festival), le port, le Suquet... Antibes: Dünyanın en büyük ve güzel yatlarını ağırlayan liman, eski şehir, market, Grimaldi kalesi göreceğimiz yerler arasındadır. Gezimizin bir sonrası Nice'e dönüş. Geceleme otelimizde.

Perşembe 8.Gün Nice – Como & Lugano – Milano

Sabah kahvaltısının ardından misafirlerimizi bekleyen özel otobüsümüz ile İtalya’nın Sanayi ve Moda şehri Milano’ya hareket ediyoruz. Yolumuz üzerinde tur fiyatlarımıza dahil kişi başı 60 Euro değerindeki Como&Lugano Gölü Gezisi. Bu turumuzda Avrupa ve Dünya Jet Sosyetesinin yaşam alanları olan bölgede ilk olarak, Villa ve Malikanelerinin bulunduğu Como Gölü’ne hareket ediyoruz. Gölü panoramik olarak gördükten sonra göl kıyısındaki Lüx Cafelerde vakit geçirebileceğiz, izin alınabilirse 500’den fazla çiçek peyzajı ile dikkat çeken Villa Carlotta, birçok filme görüntüsü ile katkı sağlamış muhteşem Villa Balbianello ziyaret edilecek yerler arasındadır. Bir sonraki durağımız ayni bölgedeki doğal güzellikleri ile ünlü bir başka göl olan Lugano olacak. Lugano Gölü'nün etrafında farklı özellikleri bulunan tepeler var. Bu tepelerde park ve bahçelerden lokantalara kadar turistler için yapılmış pek çok mekan bulunuyor. Lugano'nun güzelliklerinin önemli bölümü park ve bahçelerdedir. Bunlar tepelerin üzerine kurulu. Belvedere, Ciani Park, Tassino adlı botanik bahçeleri arasında en önemlisidir. Turumuzun ardından Milano’ya hareket. Varışımızı takiben yapılacak Milano şehir turunda şehrin şık caddelerinde yürüyerek, Ünlü Doumo meydanına geliyoruz. Meydanda İtalya’nın en önemli ve mimari açıdan en ihtişamlı eserlerinden biri olan Doumo Katedrali’ni görüyoruz. Galeria Vittoria Emanuele Çarşısı ve Ünlü Buenos Aires Bulvarında alışveriş yaparak şehir turumuzu tamamlıyoruz. Geceleme otelimizde.

Cuma 9.Gün Milano- Verona – Venedik

Sabah kahvaltısı sonrası grubumuzu bekleyen özel otobüsümüzle İtalya’nın romantik kenti Venedik’e hareket ediyoruz. Yolumuz üzerinde tur fiyatlarımıza dahil kişi başı 30 Euro değerindeki Verona Gezisi. Bu turumuzda Shakespeare tarafından 15. yüzyılda kaleme alınan 2 genç aşık Romeo ve Juliet’in doğum yeri olan Verona’daki gezide 700 yıllık tarihiyle Romeo ve Juliet’in evi, Veneto Bölgesi’ndeki gladyatör oyunlarının sergilendiği, M.S. 30'da tamamlanmış olan arena, Erbe ve Signori meydanları Piazza bra , arena, via mazzini, palazzo maffei, piazza erbe, mazzandi evleri, piazza dei signori, dante, girolamo fracastoro, catullo, prinius heykelleri, della scala ailesinin gotik anıt mezarları görülecek yerler arasındadır. Ardından Venedik’e Varışımızı takiben Özel vaporettolar ile tarihi San Marco Meydanına varıyoruz. Venedik şehir turumuzda Meydan ve San Marco Katedrali, Dükler Sarayı, Büyük Kanal, Rialto Köprüsü rehberimiz eşliğinde görülecek yerler arasındadır. Geceleme Otelimizde

Cumartesi 10.Gün Venedik – Ljubljana – Belgrad

Sabah kahvaltısı ardından odaların boşaltılması ve Sırbistan’ın başkenti Belgrad’a doğru hareket. Yol güzergâhımızda tur fiyatlarımza dahil kişi başı 25 Euro değerindeki Ljubljana Turu. Bu turumuzda Slovenya’nın Başkenti 2016 European Green Capital ödüllü Ljubljana’yı (Ekstra 25 €) ziyaret edilebilecektir. Yapacağımız panoramik şehir turumuzda, Ljubljana Nehri, Parlamento binası, Ljubljana Üniversitesi, Eski meydan, Ejderha Heykeli, Dragon Köprüsü, Tivoli Park, St.Nicholas Katedrali ve Preseren Meydanı var. Şehir ’den hareketle Hırvatistan üzerinden Belgrad’a varış ve Konaklama otelimizde.

Pazar 11.Gün Belgrad – Sofya – İzmir

Sabah kahvaltısının ardından odaların boşaltılması ve hareket: Öğle üzeri Bulgaristan’ın Başkenti Sofya’ya varış. Varışı takiben düzenlenecek olan Sofya Panoramik şehir turu gerçekleştirilecektir. Gezimizde St. Nedelya Kilisesi, Rotonda Kilisesi, Rus Kilisesi, Aya Sofya Kilisesi, Aleksander Nevski Katedrali, Başbakanlık, Parlamento, Sofya Üniversitesi ve Banya Başı Camii, görülecek yerler arasındadır. Yapılacak otobüs yolculuğunun ardından İzmir’e hareket ve varış. Gezimiz son buluyor. Bir başka Tur organizasyonunda görüşmek dileğiyle. (Gümrük geçişlerine bağlı olarak, bir sonraki gün 02:00 saatlerinde tahmini varış süresi.)

FİYATA DAHİL OLAN HİZMETLER

  • Lüks Otobüslerle Konforlu ulaşım hizmeti.
  • Programda belirtilen tüm şehir turları
  • 415 Euro değerindeki tüm EXTRA TURLAR DAHİL
  • Roma ‘da 4* Otelde 2 Gece Oda Kahvaltı Konaklama...
  • Floransa’da (Çevresi) 4* Otelde 1 Gece Oda Kahvaltı Konaklama.
  • Nice ‘te (Çevresi) 3* veya 4* Otelde 2 Gece Oda Kahvaltı Konaklama
  • Milano (Çevresi) 4* Otelde 1 Gece Oda Kahvaltı Konaklama
  • Venedik ‘te (Çevresi) 4* Otelde 1 Gece Oda Kahvaltı Konaklama
  • Belgrad ‘da 4* Otelde 1 Gece Oda Kahvaltı Konaklama...
  • Floransa, Venedik ve Belgrad Otellerimizde alınacak toplam 3 adet akşam yemeği
  • Igoumenitsa – Bari (Brindisi) arası 1 gece Feribot yolculuğu. (Kabinde konaklama)
  • Profesyonel Türkçe Rehberlik hizmetleri.
FİYATA DAHİL OLMAYAN HİZMETLER
  • Vize ücreti ve servis bedeli 180 € (Çok Girişli Schengen Vizesi
  • Yurt Dışı Çıkış Harcı Bedeli (Sadece Bankaya veya Havalimanı Vergi Ofisine Ödenir)
  • Seyahat Sağlık sigortası 25 €
  • Check point & Şehir giriş ücretleri 50 Euro
  • Venedik Voparetto Ücreti 25 Euro
  • Otellerde alınan Şehir Konaklama & Turist Vergileri 25 Euro
  • Kişisel Harcamalar ve Kişisel Otel Harcamaları
  • Müze ve Ören Yerleri Girişleri
  • Programda Dahil Olduğu Belirtilmeyen Hizmetler, Gezi ve Turlar
ÇIKIŞ TARİHLERİ VE FİYATLAR
Tarih İki Kişilik Odada
Kişi Başı
Tek Kişi Ek YatakÇocuk
04.04.2024849,001.149,00 849,000 - 2 Yaş 99,00
3 - 12 Yaş 799,00
11.04.2024749,001.049,00 749,000 - 2 Yaş 99,00
3 - 12 Yaş 699,00
18.04.2024749,001.049,00 749,000 - 2 Yaş 99,00
3 - 12 Yaş 699,00
25.04.2024749,001.049,00 749,000 - 2 Yaş 99,00
3 - 12 Yaş 699,00
02.05.2024749,001.049,00 749,000 - 2 Yaş 99,00
3 - 12 Yaş 699,00
09.05.2024749,001.049,00 749,000 - 2 Yaş 99,00
3 - 12 Yaş 699,00
16.05.2024749,001.049,00 749,000 - 2 Yaş 99,00
3 - 12 Yaş 699,00
23.05.2024749,001.049,00 749,000 - 2 Yaş 99,00
3 - 12 Yaş 699,00
30.05.2024749,001.049,00 749,000 - 2 Yaş 99,00
3 - 12 Yaş 699,00
06.06.2024749,001.049,00 749,000 - 2 Yaş 99,00
3 - 12 Yaş 699,00
13.06.2024849,001.149,00 849,000 - 2 Yaş 99,00
3 - 12 Yaş 799,00
20.06.2024749,001.049,00 749,000 - 2 Yaş 99,00
3 - 12 Yaş 699,00
04.07.2024749,001.049,00 749,000 - 2 Yaş 99,00
3 - 12 Yaş 749,00
11.07.2024749,001.049,00 749,000 - 2 Yaş 99,00
3 - 12 Yaş 699,00
18.07.2024749,001.049,00 749,000 - 2 Yaş 99,00
3 - 12 Yaş 699,00
25.07.2024749,001.049,00 749,000 - 2 Yaş 99,00
3 - 12 Yaş 699,00
01.08.2024749,001.049,00 749,000 - 2 Yaş 99,00
3 - 12 Yaş 699,00
08.08.2024749,001.049,00 749,000 - 2 Yaş 99,00
3 - 12 Yaş 699,00
15.08.2024749,001.049,00 749,000 - 2 Yaş 99,00
3 - 12 Yaş 699,00
22.08.2024749,001.049,00 749,000 - 2 Yaş 99,00
3 - 12 Yaş 699,00
29.08.2024749,001.049,00 749,000 - 2 Yaş 99,00
3 - 12 Yaş 699,00
05.09.2024749,001.049,00 749,000 - 2 Yaş 99,00
3 - 12 Yaş 699,00
12.09.2024749,001.049,00 749,000 - 2 Yaş 99,00
3 - 12 Yaş 699,00
19.09.2024749,001.049,00 749,000 - 2 Yaş 99,00
3 - 12 Yaş 699,00
26.09.2024749,001.049,00 749,000 - 2 Yaş 99,00
3 - 12 Yaş 699,00
03.10.2024749,001.049,00 749,000 - 2 Yaş 99,00
3 - 12 Yaş 699,00
10.10.2024749,001.049,00 749,000 - 2 Yaş 99,00
3 - 12 Yaş 699,00
17.10.2024749,001.049,00 749,000 - 2 Yaş 99,00
3 - 12 Yaş 699,00
24.10.2024749,001.049,00 749,000 - 2 Yaş 99,00
3 - 12 Yaş 699,00
31.10.2024749,001.049,00 749,000 - 2 Yaş 99,00
3 - 12 Yaş 699,00
07.11.2024749,001.049,00 749,000 - 2 Yaş 99,00
3 - 12 Yaş 699,00
14.11.2024749,001.049,00 749,000 - 2 Yaş 99,00
3 - 12 Yaş 699,00
21.11.2024749,001.049,00 749,000 - 2 Yaş 99,00
3 - 12 Yaş 699,00
28.11.2024749,001.049,00 749,000 - 2 Yaş 99,00
3 - 12 Yaş 699,00
05.12.2024699,00999,00 699,000 - 2 Yaş 99,00
3 - 12 Yaş 649,00
DİĞER BİLGİLER
Kalkış Yerleri
    Notlar

    İptal Şartları
    https://www.marcatour.com/italya-guney-fransa-5-ulke

    İSMET KAPTAN MAHALLESİ GAZİOSMANPAŞA BULVARI NO:7-Z:11 HİLTON CENTER /KONAK-İZMİR
    +90 232 424 08 28


    Bu çıktı 29.03.2024 09:59 tarihinde verilmiştir. tur programında ve fiyatlarında değişiklik yapabilir. Lütfen rezervasyon anında yeniden kontrol ediniz.